Vielse

Hvis man ønsker at blive viet i Sct. Jacobi Kirke, Varde, skal man henvende sig til kirkekontoret eller en af kirkens præster for at aftale tidspunktet for brylluppet.

2-3 uger før vielsen bedes man kontakte den præst, der skal foretage vielsen for at aftale et møde.

Inden vielsen finder sted, skal man have erhvervet en "PRØVELSESATTETST". Denne findes på www.borger.dk, hvor der findes nærmere vejledning. Denne prøvelsesattest, som ikke må være mere end fire måneder gammel, afleveres sammen med dåbsattesterne til kirkekontoret.

Kirkelig velsignelse

Hvis man ønsker en kirkelig velsignelse af et borgerligt indgået ægteskab, foregår henvendelsen på samme måde som ved et ønske om vielse i kirken.

Ønsker man at blive viet udenfor - f.eks. i haven - bedes man kontakte en af kirkens præster for at aftale nærmere.

___________

Kontaktinformationer:

Kordegnekontoret kan kontaktes på:

Tlf.: 75221572 eller mail: Kordegn@varde-kirke.dk

Kirkens præster kan kontaktes på:

Morten  Fester Thaysen
E-mail: mth@km.dk
Tlf.: 41626246

Henrik Vejlgaard Kristensen
E-mail: hvk@km.dk
Tlf.: 75221556/ 40762705

Mette Hvid-Olsen