Begivenheden har allerede fundet sted.

Sogneaften om diakoni, Samvirkende Menighedsplejer

Tirsdag d. 21. september 2021, Kl. 19:30 til kl. 21:00
Vestervold, Vestervold 1, 6800 Varde
Thomas H. Poulsen og Else Juul

Sogneaften om diakoni i konfirmandlokalerne på Vestervold 1. Denne aften vil det være muligt at høre om et nyt tiltag i Varde sogn, nemlig projekter for familiefællesskaber i samarbejde med den politisk uafhængige organisation: Samvirkende Menighedsplejer. Tanken er at brede viften lidt mere ud og nå ud til flere. Sognepræst Else Juul fra Ølgod har i flere år sammen med frivillige fra sognet samarbejdet med Samvirkende Menighedsplejer om fx sommerlejre med indhold for familier. Hvad det samarbejde går ud på, og om det kunne ske i Varde, vil Else Juul sammen med et par frivillige fra Ølgod denne aften få de fremmødte til at overveje.

Alle er velkommen