Filmkoncert, Chaplin: The Kid

Varde, Sct. Jacobi Kirke, Kirkepladsen 4, 6800 Varde
Organist Jakob Lorentzen
100 kr.

Jacob Lorentzen er en af landets bedste organister og improvisatorer på orgel. Jakob Lorentzen har siden 1997 beklædt stillingen som organist og kantor ved Holmens Kirke samt slotsorganist ved Christiansborg. Han er uddannet kirkemusiker ved Det kgl. danske Musikkonservatorium i København 1994 og solistuddannet ved musikkonservatoriet i Paris 1995 med højeste udmærkelse: "Prix de Virtuosité". I Holmens Kirke står han i spidsen for Holmens Kantori og Holmens Barokensemble.

The Kid er fra 1921. Den anses som en af de mest vellykkede stumfilm og blev fra starten en stor succes. Den handler om to drenge, hvor den ene kaster sten gennem vinduer. Den anden kommer tilfældigvis forbi i rette øjeblik og tilbyder sine tjenester som glarmester. Det er et system, der fungerer.

Filmkoncerten  indledes med en introduktion til filmen ved sognepræst Morten Thaysen.